Beurs 2016: winnaars bekend!

Na een inspirerend en intensief avondje beelden bekijken en discussiëren heeft de jury de drie winnaars gekozen van de Marius van der Sandt beurs 2016. De jury heeft gekeken naar de kwaliteit en originaliteit van de beelden, de samenhang in stijl en de opbouw van het portfolio en ook naar de ingediende motivatie van de deelnemers. De 29 inzendingen werden eerst teruggebracht naar zeven en uiteindelijk werden – na flinke discussies – de drie winnaars gekozen.

Het werk van Laura Vink, Jeffrey van Houten en Mark Oomens heeft het meeste indruk gemaakt op de jury, dus zij zijn de drie gelukkigen die er dit jaar met een beurs vandoor gaan!

Op korte termijn gaat de beurs van start met het kiezen van een project waaraan de drie een jaar lang intensief gaan werken, onder de bezielende leiding van de bekende Nederlandse natuur- en landschapsfotografen Jan Vermeer, Jasper Doest , Bas Meelker, Joris van Alphen en Theo Bosboom. Net als voorgaande jaren maakt een van de winnaars kans op een publicatie in National Geographic magazine.