Samenwerking National Geographic

We zijn blij te kunnen melden dat de Marius van der Sandt stichting een samenwerking is aangegaan met de Nederlandstalige editie van National Geographic. De samenwerking houdt in dat een van de drie winnaars van de Marius van der Sandt beurs - degene die naar het oordeel van National Geographic de sterkste serie maakt van het project dat binnenkort gekozen wordt - een mooie uitgebreide publicatie krijgt in het magazine. Ook zullen er op de website van National Geographic regelmatig blog berichten verschijnen over de uitvoering van het project en de begeleiding van de 3 winnaars door de bekende Nederlandse natuurfotografen Jan Vermeer, Jasper Doest, Bas Meelker, Joris van Alphen en Theo Bosboom.
De drie winnaars van de beurs 2014, te weten David Peskens, Tjeerd Visser en Jarno van Bussel, moeten dus flink aan de bak! Binnenkort vindt de eerste bijeenkomst plaats, waarin het project zal worden gekozen en de agenda voor de workshops en de andere bijeenkomsten zal worden vastgesteld.

Voor de stichting is de samenwerking extra speciaal, omdat het altijd de wens was van Marius om voor National Geographic te werken.

Klik hier voor het persbericht over de samenwerking op de website van National Geographic.